واحد چهارم گازی شرکت گهر انرژی سیرجان با شبکه سراسری سنکرون شد

مدیرعامل شرکت گل گهر در جریان بازدید از شرکت‌های این منطقه معدنی و صنعتی اعلام کرد: پس از افتتاح واحد سه گازی در خرداد ماه سال جاری، واحد چهارم گازی مجتمع نیروگاهی "گهران" شرکت گهر انرژی با ظرفیت نامی ۱۸۳ مگاوات در ساعت ۴:۵۰ بامداد امروز پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳ با شبکه سراسری سنکرون شد و به زودی آماده افتتاح و بهره برداری می‌شود.
واحد چهارم گازی شرکت گهر انرژی سیرجان با شبکه سراسری سنکرون شد

ایمان عتیقی ادامه داد: با سنکرون این واحد، ظرفیت نامی مجتمع نیروگاهی گهران شرکت گهر انرژی به 892 مگاوات افزایش یافت.

وی افزود: اجرای پروژه بلوک دوم مجتمع نیروگاهی گهران سیرجان در قالب قرارداد BOT به عهده شرکت‌های مدیریت انرژی امید تابان هور و گروه مپنا است.

دیگران چه می خوانند:
آقای سعید صیفی به رئیس اداره حسابداری مالی شرکت بیمه حافظ منصوب شد. به گزارش روابط عمومی بیمه حافظ، در حکم آقای صیفی ، آمده است: "نظر به مراتب توانمندی، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و با تاکید بر پایبندی کامل به اصول صداقت و اخلاق حرفه‌ای، بنا به پیشنهاد مدیر مالی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس اداره حسابداری مالی » منصوب می شوید." در این حکم، بر تلاش در جهت تحقق اهداف و برنامه های مدیریت امور مالی در حوزه فعالیت مربوطه، کنترل قراردادهای شرکت با واحد های مختلف و اشخاص یا شرکت‌های ثالث در هر مرحله از پرداخت و اخذ تائید پیشرفت کار آنها و رعایت الزامات قانونی، آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها در فرآیند‌های کاری مرتبط تاکید شده است. روابط عمومی شرکت بیمه حافظ ضمن تبریک، برای ایشان آرزوی موفقیت روز افزون را دارد.

عتیقی تصریح کرد: شرکت گهر انرژی سیرجان در راستای تامین انرژی پایدار صنایع منطقه معدنی و صنعتی گل گهر و کمک به رفع ناترازی برق کشور، علاوه بر تکمیل واحد بخار بلوک دوم مجتمع نیروگاهی گهران، پروژه‌های احداث 60 مگاوات نیروگاه خورشیدی و  بلوک سوم نیروگاه سیکل ترکیبی با ظرفیت 500 مگاوات را در دستور کار خود قرار داده است.

 

واحد چهارم گازی شرکت گهر انرژی سیرجان با شبکه سراسری سنکرون شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟