به نقل از روابطعمومی شرکت فولاد آلیاژی ایران، در این جلسه و با حضور مدیران ارشد شرکت فولاد آلیاژی ایران و نمایندگان پارک علم و فناوری یزد شیوهنامه حمایتی از طرحهای فناورانه تصویب و فرآیند اجرایی حمایت از 78 طرح فناورانه آغاز شد.
در این جلسه، محمد کمالزاده، مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران، با تاکید بر نقش کلیدی فناوری در آینده صنعت فولاد گفت: مرکز نوآوری فولاد با هدف همافزایی میان صنعت و نخبگان دانشگاهی شکل گرفته است.
کمالزاده با اشاره به این موضوع که این مرکز در محل پارک علم و فناوری یزد مستقر شده، ادامه داد: ما خوشحالیم که با برگزاری اولین رویداد فناورانه، توانستیم نیازهای فناورانه شرکت را به صورت شفاف اعلام کنیم.
وی افزود: در این رویداد، تعداد 78 طرح توسط فناوران در سامانه فولاژینو ثبت و طرح های ارائه شده جمعا به ارزش 273 میلیارد تومان مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی اظهار امیدواری کرد که طی زمان مشخصشده، طرحهای پذیرفتهشده وارد مرحله اجرا شوند و نتایج ملموس آن در بهبود عملکرد صنعتی و رشد فناوری کشور قابل مشاهده باشد.
کمالزاده با تاکید بر رویکرد حمایتی شرکت فولاد آلیاژی افزود: «رسالت ما حمایت از اکوسیستم نوآوری و فناوری در کشور است؛ ما به فناوری نه فقط به عنوان ابزار، بلکه به عنوان مزیت رقابتی و منشأ ارزش افزوده اقتصادی نگاه میکنیم. وی به این موضوع نیز اشاره کرد که این مرکز میتواند به محلی برای جذب و رشد استعدادهای دانشگاهی و نخبگان تبدیل شود و با حمایت هدفمند، مسیر اشتغال دانشبنیان را هموار سازد.
در ادامه جلسه، مجید شخصینیایی، رئیس پارک علم و فناوری یزد، با اشاره به اهمیت همافزایی میان صنعت و دانشگاه گفت: پس از استقرار مرکز نوآوری فولاد آلیاژی در پارک علم و فناوری یزد، شورای راهبری این مرکز برای سیاستگذاری، حمایت و نظارت بر مسیر توسعه آن شکل گرفت.
به گفتهی رئیس پارک علم و فناوری استان در دومین جلسه شورا، شیوهنامه حمایتی این مرکز از طرحهای فناورانه تصویب شد و از این پس، طرحها براساس این شیوهنامه بررسی و در صورت تأیید، مورد حمایت شرکت فولاد آلیاژی قرار خواهند گرفت.
وی ابراز امیدواری کرد که این همکاری مؤثر بتواند به توسعه اکوسیستم نوآوری در استان یزد و کشور کمک کند.
0 دیدگاه