صفرزاده با بیان اینکه با الحاق برخی پیرایههای جدید به قانون چگونگی اداره مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در قالب قوانین، آییننامهها و دستورالعملها، شاهد از بین رفتن برخی از مزیتهای قانونی این مناطق هستیم، افزود: در تلاش هستیم با استفاده از حداکثر ظرفیتهای قانونی، جذابیتهای سرمایهگذاری در مناطق را افزایش دهیم.
وی در ادامه، تعامل سازنده با مجلس شورای اسلامی را به عنوان یکی دیگر از راهبردهای دبیرخانه شورایعالی عنوان کرد و افزود: تقویت تعاملات با مجلس شورای اسلامی از دیگر موضوعاتی است که دبیر محترم شورایعالی به آن اهتمام ویژهای دارند. رویکرد تعامل با مجلس در راستای شعار دولت وفاق ملی است که دولت و مجلس از تمامی ظرفیتها برای بهبود عملکرد و افزایش بهرهوری استفاده کنند.
معاون حقوقی، بازرسی و امور مجلس دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در ادامه افزود: به همین منظور شورای حقوقی دبیرخانه با همفکری اندیشمندان، اساتید و صاحبنظران حوزه مناطق آزاد و در تعامل با کمیسیون اقتصادی مجلس به دنبال اصلاح قوانین مرتبط بوده که این امر نویدبخش تحول در مناطق آزاد است.
صفرزاده تقویت تعامل با دستگاه قضایی و سازمانهای تابعه را از دیگر راهبردهای این معاونت دانست و گفت: ایجاد تعامل گسترده با دستگاه قضایی و سازمانهای تابعه آن مثل سازمان بازرسی، دیوان عدالت اداری، سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری عملکرد ما در دبیرخانه شورایعالی و سازمانهای مناطق را بهبود میبخشد.
وی شفافسازی و تسهیل فرآیند انعقاد قراردادها با هدف بهبود و تسهیل فضای کسب و کار در مناطق را از دیگر موضوعات در دست پیگیری این معاونت برشمرد و گفت: این امر علاوه بر اینکه میتواند مشوقی باشد برای جذب سرمایهگذار در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی موجب کاهش دعاوی و اختلاف در این مناطق خواهد شد.
معاون حقوقی، بازرسی و امور مجلس دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، به تدوین نظام ارزیابی عملکرد سازمانی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز اشاره کرد و افزود: به دنبال این هستیم که با تدوین نظام ارزیابی جدید، بانک اطلاعاتی از عملکرد مدیران سازمانهای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایجاد کنیم.
0 دیدگاه